İskenderunlu Kızların Strateji Hamlesi!

0
787

bocce takımı4İskenderun Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi Bocce İl Birincisi Oldu!

Bocce Petank İl Birinciliği, İskenderun Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesinde geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. İl birinciliğine katılan İskenderun Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi kız takımı, il birincisi oldu. İl Birinciliğini elde eden takım 10-12 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

İskenderun’da yapılan Liseler Arası Bocce Petank İl Birinciliği karşılaşmaları büyük bir çekişmeye sahne oldu. Sporcular rakipleri ile strateji anlamında hem zekaları hem de yetenekleri ile yarıştılar. Yapılan karşılaşmalar sonunda kızlar kategorisinde yarışan İskenderun Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi kız takımı, il birincisi oldu.

Elde edilen bu başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Bocce İlçe Temsilcisi ve aynı zamanda Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni olan Semih Balcıoğlu; “Takım olarak çok bir mücadele verdik ve bu mücadelemizin karşılığını da il birinci olarak aldığımızı düşünüyorum. Bu başarıdan dolayı öğrencilerimi kutluyorum” dedi.

10-12 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılacak olan Bocce Petank Türkiye Şampiyonasında İskenderun’u ve Hatay’ı temsil edecek olmanın gururunu da yaşadıklarını da söyleyen Beden Eğitimi Öğretmeni Balcıoğlu; “Ümit ediyorum ki, orada da iyi mücadele edip, derece ile kente döneriz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here