İskenderun Anadolu Lisesi Finale Hazır

0
400

iskenderun anadolu lisesi2“Liseler Arası Türkiye Futbol Şampiyonası”nın Hatay ayağında finale kalan İskenderun Anadolu Lisesi, 8 Nisan Salı günü (yarın) Antakya Atatürk stadında oynayacağı final maçında Antakya Teknik Endüstri Meslek Lisesi ile karşı karşıya geliyor. Maç hazırlığını İskenderun 5 Temmuz stadında yapan İskenderun Anadolu Lisesi takımına, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, başarıları diledi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Deliveli öncülüğünde final maçı hazırlıklarını sürdüren İskenderun Anadolu Lisesi futbol takımı, taktik ağırlıklı idman yaptı. İskenderun’a yine il birinciliğini getirmek istediklerinin altını çizen Beden Eğitimi Öğretmeni Deliveli; “Şampiyonada ikincilik bizim için başarı değildir. Bunun takım olarak yaz-kış demeden hatta okula verilen 15 günlük tatilde bile hiç ara vermeden çalıştık. Rabim çalışana veriyor! Bizde çok çalışıyoruz” dedi.

Bu final maçının kendileri için futbol yaşamının sonu olmadığının da altını çizen Beden Eğitimi Öğretmeni Deliveli, yarın saat 16.00’da Antakya Atatürk stadında oynayacağımız karşılaşmada öğrenci velilerimizi ve tüm İskenderunlu sporseverleri destek olmak için maça davet etti.

Stattaki çalışmaları izleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, takım oyuncularına başarılar dilediler. Ardından da sporcu öğrencilere Belediye Başkanı Dingil, baklava ikram etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here