İskenderun’a Yeni OSB ve Sanayi Sitesi Şart!

0
70

itso-oda başkanlarıEsnaf Oda Başkanlarından İTSO’ya Ziyaret

İskenderun’da bulunan Esnaf Odası Başkanları, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimine hayırlı osun ziyaretinde bulundular.

İskenderun Esnaf Oda Başkanı ve Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odası ikinci Başkanı Uğur Fırat, ziyarette yaptığı konuşmasında; “Esnaf Oda Başkanları olarak yeni yönetime başarılar dilemek için bu ziyareti yapıyoruz. İskenderun için el birliği ile şehrimizin yararına olabilecek tüm projelerde birlikte hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz ve Esnaf Odaları olarak İTSO’nun sunacağı projelerin de yanında olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da; “İskenderun’a yeni bir Organize Sanayi Bölgesi ile yeni bir Sanayi Sitesi kazandırılması gerekmektedir, tabi bu uzun sürecek bir proje. Bunun yanında Otoban ile sanayi arasına yol açılması için de çalışmalar var. İskenderun esnafımızın sorunlarını el birliği ile çözmek için oda başkanlarımız ile birlikte çalışabileceğimizi umut ediyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here