Gelinin Kalbi Burada Atıyor!

0
1177

şirin moda evi1İskenderun’da düğün hazırlığı içerisine bulunan çiftlere elit ve zengin gelinlik koleksiyonları ile kaliteyi sunan Pınarbaşı Şirin Moda Evi’nin Sahibi Recai Akçam, yeni gelinlik ürünlerinin İstanbul ile birlikte aynı anda İskenderun’da da piyasaya sürdüklerini belirtti.

İskenderun’da başka şubelerinin olmadığını her fırsatta dile getiren Şirin Moda Evi Sahibi Akçam; “İskenderun ve bölge halkına en iyi ve kaliteli hizmeti vermek için gelinlik modasını yakından takip ediyoruz. Evlenecek olan çiftler kaliteli, şık ve uygun fiyata gelinlik istiyorlarsa çevre illere gitmelerine gerek yok. Mağazamızda elit ve zengin koleksiyonumuz ile her kaliteye ve bütçeye uygun gelinliklerimiz mağazamızda mevcuttur.

şirin moda evi2

Gelinlik dünyasının kalbi sayılan yerlerden bir olan Milano’ya bizzat giderek, orada modayı yakından takip ediyor, yeni gelinlik modellerini İstanbul ile birlikte aynı aynada piyasaya sunuyoruz. Yeni çiftlere, Şirin Moda Evi’ne uğramadan gelinlik almamalarını tavsiye ediyorum. Zengin gelinlik koleksiyonlarının yanında damatlık kıyafetlerini de mağazamızda bulabilirsiniz” dedi.

Mağazalarına giren müşterilerin boş çıkmayacağı konusunda da iddialı olduklarını söyleyen İşletme Sahibi Akçam, bunun nedeninin çok zengin gelinlik çeşitlerinin bulunmasından kaynaklandığını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here