Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Necat Pehlivan İddialı!

0
148

necat pehlivan1“Memleketime, Namusumla Şerefimle Hizmet Etmek İçin Yola Çıktım”

Önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçiminde Arsuz’da belediye başkanı olabilmek için CHP’den aday adaylığını açıklayan Necat Pehlivan; “Memleketime namusumla şerefimle hizmet etmek için yola çıktım” dedi.

İssos Otel’de düzenlediği basın toplantısı ile kendisini ve seçilmesi halinde Arsuz için yapmayı planladığı projeleri anlatan Necat Pehlivan, mesleki yaşantısında ülkesine yaptığı hizmetlerin kendisi için büyük zenginlik olduğuna vurgu yaparak; “Memleketime namusumla şerefimle hizmet etmek için yola çıktım. Arsuz’u bir dünya kenti ve spor cenneti yapmak istiyorum. Arsuz’un özellikle spor ve turizm açısından ele alındığında önemli bir potansiyeli barındırmaktadır. Bu potansiyelleri harekete geçirecek güçlü yönetim kadroları gerekir. Bu görevi ben başarıyla yapabileceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.

Seçilmesi halinde ayrıştırıcı değil birleştirici bir üslup ile Arsuz’un köy ve mahallelerini kucaklayacağını da sözlerine ekleyen Necat Pehlivan; “Hizmette Türkiye’ye kazandırdıklarım bölgeme kazandıracaklarımın teminatıdır” diye konuştu.

Pehlivan’ın ardından toplantıda bulunan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’da söz aldı. Dudu, Arsuz’un önemine dikkat çekti ve Hatay’ın büyük şehir olması ile birlikte ilçe konumuna gelen Arsuz’un tarihi ve turistik bakımdan son derece önemli bir konumda olduğuna vurgu yaptı. CHP eliyle bölgenin kalkınması için belediye seçimlerini kazanmalarının şart olduğunun da altını çizen Vekil Dudu, bunun için Arsuz’da da iddialı olduklarına vurgu yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here