İskenderun Polisi, Huzur Adına Her Zaman Her Yerde

0
113

iskenderun polisi1Kentteki asayişi, huzur ortamını sağlamak, vatandaşları bilgilendirmek adına çalışmalarını sürdüren İskenderun Polisi, Gültepe-SanayiGül dolmuşçular durağında dolmuş şoförleriyle huzur toplantısında bir araya geldi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yardımcı Selçuk Çolak, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Ahmet Pürmüslü, Asayiş Büro Amiri Şükrü Erdoğan ve Trafik Tescil Büro Amiri Murat Kütük, Gültepe Mahalle Muhtarı Kemal Tekbaş, Gültepe Dolmuşçular Kooperatif Başkanı Bülent Akman ve Kooperatif üyesi dolmuş şoförlerinin sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini konuştular.

İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Çolak, hırsızlık ve dolandırıcılık konusunda kooperatif üyesi şoförlere önemli bilgiler verdi. Çolak; “Kötü niyetli insanlar her zaman toplum içinde bulunmaktadır. Dikkatli ve duyarlı davranarak onlara fırsat vermeyeceğiz. Polisin her an her yerde olması mümkün değildir. Ama sizler sürekli mahalle ve sokaklardasınız, sokakta bir insan demek iki göz, iki kamera demektir, çevrede suç oluşturabilecek şüpheli olay, kişi ve araçları polise bildirin, biz sizler için varız” dedi.

Polisin ziyaretinden çok memnun kalan Sanayi Gültepe dolmuş şoförleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here