İskenderun Polisi, Bölgede Huzur İçin Tüm İmkânlarını Seferber Ediyor

0
131

Denizciler Şehit Kazım Şengül Polis Merkezi Amirliği’nde huzur toplantısı yapıldı. Toplantıya İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Çolak, görevli amir ve memurlar ile Belde Belediye Başkanları, muhtarlar, esnaf ve Denizciler Beldesi sakinleri katıldı.

Huzur toplantısına katılanlara, hırsızlık, telefon dolandırıcılığı, sahte para, zararlı alışkanlıklar, ev, iş yeri ve sokak güvenliği konularında uyarıcı ve eğitici bilgiler verildi. Toplantıda vatandaşların mahallede gördükleri yabancı araç ve şüpheli şahısları 155 Polis İmdat telefonuna bildirmeleri önemle vurgulandı.

İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, insanların her zaman, her yerde huzuru aradıklarını, bu huzuru temin etmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini, toplumun huzurunu kaçıranların huzurunu bozacaklarını belirtti. İskenderun’daki güvenlik hizmetlerinde toplumun katılım ve desteğini sağlamak suretiyle etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesi için, toplum-polis ilişkilerinin geliştirilmesi gerektiğini belirten Başer, suçla mücadelenin güçlendirilmesi ve polislik hizmetlerinde toplumun güvenlik memnuniyetini yükseltmek için huzur toplantılarına devam edeceklerini belirtti.

Slayt sunumlar eşliğinde yapılan huzur toplantısında mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri, gerçekleştirilen toplantının kendileri için çok faydalı olduğunu ifade ederek İskenderun Polisine teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here