Beş Temmuz İlköğretim Okulu Öğrencileri Ödüllerini Aldı

1
651

İskenderun Beş Temmuz İlköğretim Okulu öğrencisi Yusuf Atakan Akın, ilköğretim okulları arası Türkiye Karate Şampiyonasında 50 kg. da İl birinciliğini elde ederek, ilimizi grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı. Okulun Küçük Kız Basketbol Takımı da il üçüncülük kupasını aldı.

Okul avlusunda dün elde edilen başarılardan dolayı tören düzenleyen Okul İdaresi, derece yapan öğrencilerini tek tek ödüllendirdi. Sosyal etkinlik çerçevesinde okullar arası yapılan sportif faaliyetler öğrenciler arasında büyük bir heyecan yaratırken, elde edilen başarılar da onlara gurur veriyor.

Karate spor dalında İskenderun’u temsilen il finaline giden Beş Temmuz İlköğretim Okulu öğrencisi Yusuf Atakan Akın, 50 kg. il birincisi oldu ve gruplarda ilimizi temsil etmeye hak kazanan sporculardan biri oldu.

Bir başka spor dalında başarı gösteren Beş Temmuz İlköğretim Okulu Küçük Kız Basketbol takımı, ilçede gösterdiği başarı sonrasında gittiği il yarı finallerinde il 3.sü oldu ve kupayı okullarına getirdiler. Elde edilen bu başarılardan dolayı gurur duyduklarını söyleyen Beden Eğitimi Öğretmeni Salih Seven, tüm okul öğrencilerine seslenerek; “Bu öğrencilerin derslerinin hepsi çok iyi hatta içlerinde takdir alan öğrencilerde var. Bu da şunu gösteriyor ki, sportif aktiviteler sizleri derslerden alı koymuyor. Hem ders ve hem de sporun bir arada olabildiğinin de en güzel göstergesidir” dedi.

Törende başarılı sporcularına ödülleri Okul Müdürü Fikret Türkoğlu verdi. Törende ayrıca okulda çevre bilincini aşılamaya çalışan Sinem Zelal Ayçık ve Miray Ertaş’ta ödüllendirildi.

1 YORUM

  1. Bence bu gurubu galibiyete götüren tek şey oyuncuların güçlü olması değildir.Onların kalbindeki inançlarıdır.Keşke BEŞ TEMMUZ İLKOKULU hala Salih hoca ve bu güçlü takımla beraber maçlara devam etse.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here