İskenderun Kayraspor’un Başarılı Çıkışı

0
225

2016-2017 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (U-19) Kategorisi (B) Grubunda mücadele eden İskenderun Kayraspor, başarılarına bir yenisini daha ekledi. İskenderun Kayraspor, Sarıseki Fuat Tosyalı Tesislerinde yapılan karşılaşmada Bekbele Gençlikspor’u her iki yarıda atılan gollerle 11-1 gibi farklı bir skorla yendi ve ilk iki sırada olmayı garantileyerek bir üst lige çıktı.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Murat Ayhan, Sadettin Aslan ile Yavuz Yabaş’ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Kayraspor’a farklı galibiyet getiren gollerin 6 tanesini Muhammet Ali Abusutoğlu, 2’sini Emre Nur, diğer golleri ise Burak Al, Ramazan Ertaş ile penaltıdan Yusuf Sefa Yardımcı attı. Bekbele Gençlikspor’un tek golünü ise Tahsin Kaya kaydetti. Karşılaşmada ayrıca Alişan’ın penaltı atışında İskenderun Kayraspor kalecisi Emre Kumru topu köşeden çıkarttı.

Alınan bu sonucun ardından, ilk iki sırada olmayı garantileyen İskenderun Kayraspor, gelecek sezonda mücadele edeceği Hatay 1. Amatör Kümenin hesaplarını yapmaya başladı.

Ligin son haftaya gelindiğinde Arsuz İdman Yurdu’nun 37, İskenderun Kayraspor’un da 36 puanı bulunuyor. Önümüzdeki hafta yapılacak olan Arsuz İdman Yurdu ile İskenderun Kayraspor arasındaki karşılaşmanın ardından bu grupta şampiyon takım belirlenecek.

Kulüp Başkanı Mehmet Tartıcı’dan Kutlama

İskenderun Kayraspor Kulüp Başkanı Mehmet Tartıcı, yaptığı değerlendirmede elde ettikleri başarının küçümsenmeyeceğini belirterek; “Kısa bir zaman önce kurulmasına rağmen, kulübümüzün ve sporcularımızın elde ettiği bu başarı küçümsenemez. Yönetim kurulumuz ve futbolcularımız ile birlikte daha da büyük başarılara imza atmak için büyük çaba harcayacağız. Elde edilen bu başarıdan dolayı, başta teknik heyet olmak üzere tüm futbolcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here