Hataylı Milli Atlet Emine Hatun Tuna, Bakü’de Madalya İçin Koşacak

0
312

Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunlarında ülkemizi ve Hatay’ı temsil eden başarılı atletizm milli sporcumuz Emine Hatun Tuna’dan madalya bekleniyor. 22 Mayıs’ta sona erecek olan oyunlarda 800 metre ve 1500 metrede yarışacak olan Tuna’nın başarılı performansıyla Bakü’den eli boş dönmeyeceği tahmin ediliyor.

Avrupa Kros Şampiyonumuz Tuna’nın Antrenörleri Abdulmecid Ölçer ve Senem Ölçer, sporcumuzun ülkemize madalya kazandırabileceğine inandıklarını belirterek; “Emine kızımız daha önce bizlere başarı yaşattı. Gurur duyduğumuz milli sporcumuzun Azerbaycan’da da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz. İnşallah Azerbaycan’da da şanlı bayrağımız göndere çekilecek, sporcumuz Emine ile diğer arkadaşları derece elde ederek Türkiye’ye madalya veya madalyalarla dönecek” şeklinde konuştu.

Dr. Umut Emin Abdulhayoğlu’nun sponsorluğunu üstlendiği Hataylı başarılı Atletizm Milli sporcumuza Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şenöz de destek veriyor.

Öte yandan Atletizm Milli Takımımızın 4. İslami Dayanışma Oyunlarına 45 sporcu ile katıldığı kaydedildi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here