İskenderun Kaymakamlığı’ndan Şehit Ailelerine İftar

0
565

kaymakam iftar1İskenderun Kaymakamlığı, geçtiğimiz hafta sonu şehit ailelerini bir araya getirerek bir iftar yemeği düzenledi. İskenderun Yelken Kulübü’nde düzenlenen iftar yemeğine Kaymak Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su ev sahipliği yaptı.

Şehit ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğine Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, 39’ncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, İskenderun Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kamil Türkdönmez, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Deniz Kıdemli Binbaşı Özden Dürüst, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Şube Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Şehit ve Gazi Aileleri ile diğer davetliler katıldı.

kaymakam iftar2

İftar öncesi davetlilerin masalarını teker teker dolaşarak Ramazan aylarını kutlayan Kaymakam Ali İhsan Su, şehit aileleriyle yakından ilgilendi.

Kısa bir konuşma yapan Kaymakam Ali İhsan Su; “Şehit düşen ve gazi olan evlatlarınız yalnız sizlerin değil tüm milletimizin kalbinde sonsuza kadar yaşayacaklardır. Sizler de bizlere ve gelecek nesillere şehitlerimizin bıraktığı emanetlersiniz. Her türlü ihtiyacınız ile yakından ilgilenmek şükran ve vefa borcumuzdur. Bugün bu iftar yemeğinde sizlerle el ele gönül gönüle olmanın kıvancı ve mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

kaymakam iftar3

Şehit ve Gazi Aileleri ise; kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, İlçe Kaymakamı Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su’ya teşekkür ettiler. İftar yemeğinin ardından şehitlerimizin ruhuna dua okundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here