İskenderun Futbol Kulübü, İlk Hafta Halide Edip Adıvarspor’u Ağırlayacak

0
359

2020-2021 sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi, geçtiğimiz gün Ankara’da gerçekleştirildi. Fikstür çekiminin ardından, ilimizi 3. Ligde temsil edecek İskenderun Futbol Kulübü ile Payasspor’un maç programları da belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulunun ardından yapılan fikstür çekimine TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ve kulüp başkanları ile temsilcileri katıldı. TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi töreninde yaptığı konuşmada, iki ligin de marka değerinin artması için büyük çaba gösterdiklerini belirtti.

Oluşan Fikstüre göre, 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Turuncu-Mavili ekip İskenderun Futbol Kulübü (Erzinspor A.Ş.) ilk maçını evinde Halide Edip Adıvarspor ile 20 Eylül Pazar günü oynayacak. 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Payasspor ise ilk haftayı Malatya Yerşilyurt Belediyespor deplasmanında geçirecek. Mavi-Beyazlı Payas temsilcisi de ilk hafta maçını 20 Eylül Pazar günü oynayacak.

İskenderun Futbol Kulübü, ikinci hafta Tokatspor deplasmanında puan arayacak, üçüncü hafta ise evinde Ağrı 1970 Spor’u ağırlayacak. Dördüncü haftada Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. deplasmanına gidecek olan Turuncu-Mavili ekibimiz beşinci haftada da Nazilli Belediyespor’u 5 Temmuz Stadında konuk edecek.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de yeni sezon 19 Eylül 2020 tarihinde başlarken, TFF 2. Lig’de normal sezon 8 Mayıs 2021’de, TFF 3. Lig’de ise 1 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here