İskenderun Bld.spor, Medcem Silifke Bld.spor’a Mağlup Oldu

0
272

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden İskenderun Belediyespor, İskenderun 5 Temmuz Stadında yapılan karşılaşmada Medcem Silifke Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Serkan Gürbüz, Halil Karakuş ile Oğuz Başbenzer’in yönettiği karşılaşmada İskenderun Belediyespor’un golünü 55. dakikada Mustafa Yıldız atarken, misafir ekip Medcem Silifke Belediyespor’a 3 puan getiren golleri de 37. dakikada Tugay Şahin, 72. dakikada da Tufan Esin kaydetti.

Bir hayli sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada, temsilcimiz İskenderun Belediyespor’dan İbrahim Öz, Cabbar Çelik ile İzzettin Ekin, Medcem Silifke Belediyespor’dan da Umut Şahin, Tugay Şahin ile Yılmaz Lüle sarı kart gören isimler oldular.

Protokolden Yoğun İlgi

İskenderun 5 Temmuz Stadında yapılan karşılaşmayı, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TFF Amatör İşler Genel Sekreteri Adnan Ersan, TFF Amatör Spor Kulüpleri Genel Sekreteri Abdullah Albunar, TFF Amatör Spor Kulüpleri Mali Sekreteri Hatip Çopur, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Mehmet Öztürk’ün de bulunduğu protokol üyeleri de izledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here