İskenderun Belediyespor, Grup Liderini Farklı Mağlup Etti

0
167

İskenderun Belediyespor: 6 – Defne 2013 Spor: 0

2017-2018 futbol sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginin üçüncü haftasına, Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan müsabakalarla devam edildi. Grup Lideri Defne 2013 Spor, gençlerle kurulu İskenderun Belediyespor karşısında fazla bir varlık gösteremeyerek rakibine 6-0 mağlup oldu.

İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan, Hatay Bölgesi hakemlerinden Osman Kozan, Erkan Töremiş ile Sergen Pekkara’nın yönettiği müsabaka oldukça zevkli ve heyecanlı geçti. Turuncu-Mavili ekip İskenderun Belediyespor’u, Defne 2013 Spor karşısında farka taşıyan golleri, 39 ve 49. dakikalarda Murat Deliveli, 2. dakikada Ramazan Abacı, 42. dakikada Murat Türk, 43. dakikada Oğuzhan Demirdelen ile 88. dakikada Rıdvan Fındık attı.

Arsuz Gözcülerspor, Sümer’den Şen Döndü: 4-0

Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden bir diğer iddialı takım Arsuz Gözcülerspor ise Çekmece Sahasında oynanan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle Sümerspor’u 4-0 mağlup etmeyi başardı. Arsuz Gözcülerspor’un gollerini Faruk Kulak (2), Kerem Balta ile Meriç Horoz attı. Üçüncü hafta maçları sonunda 1 maçı eksik olan Arsuz Gözcülerspor, 2 galibiyetle puanını 6’ya çıkarttı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here