Arsuz Karaağaçspor 1967 3 Futbolcuyu Renklerine Bağladı

0
160

Arsuz Karaağaçspor 1967 3 Futbolcuyu Renklerine Bağladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden Arsuz Karaağaçspor 1967 takımı gücüne güç katmaya devam ediyor. Arsuz Karaağaçspor 1967, transferin son günlerinde Nijerya uyruklu forvet elamanı Henry Chinda, Hatayspor’un alt yapısında yetişen ve geçen sezon Kilis Belediyespor’da oynayan sol kanatta görev yapan 19 yaşındaki Süleyman Tekten ile İzmirspor, Ankaragücü, Göztepe, Tavşanlı Linyit ve Balçova Yaşamspor’da oynayan Mert Tekin’i renklerine bağladı.

Arsuz Karaağaçspor Yönetiminden Futbolculara Mangal Keyfi

Arsuz Karaağaçspor 1967 kulübü yönetimi, Pazar günü deplasmanda oynayacakları 7 Mart Kadirli Demirspor maçı öncesinde futbolculara mangal keyfi yaşattı. Karaağaç Belediye Spor Tesislerinde yapılan mangal ziyafetine Turuncu-Beyazlı ekibin yöneticileri, teknik heyet ile tüm futbolcular katıldı. Eğlenceli ve samimi bir ortamda geçen etkinliği değerlendiren Kulüp Başkanı Nevzat İnan, mangal ziyafeti ile amaçlarının tamamen futbolcular arasında birliktelik ve kaynaşmayı sağlamak olduğunun altını çizdi.

Karaağaçspor’da Yeni Teknik Direktör Ersan Devrim Oldu

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden Karaağaçspor’da Teknik Direktör değişikliği oldu. Karaağaçspor Genel Koordinatörü Fehim Aşkar’ın verdiği bilgilere göre, daha önce Karaağaçspor’u çalıştıran Erdi Uysal’ın Arsuz Karaağaçspor 1967 kulübüne gitmesinin ardından, yerine Teknik Direktör olarak bölgemizin deneyimli spor adamlarından Ersan Devrim’in getirildiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Ersan Devrim’in yardımcılıklarını da Ayhan Sağıroğlu ile Efe İslamoğlu yapacak.