İskenderun Bayanlar Sutopu Takımının İlk Rakibi Galatarasay

0
199

spor-su topu5Türkiye Sutopu Federasyonunun, 2016-2017 yılı Faaliyet Programında yer alan U-17 Bayanlar 1. Lig müsabakaları, 21-22 Ocak tarihlerinde İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek. Müsabaka programına göre, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübünün ilk rakibi Galatasaray olacak.

U-17 Bayanlar 1. Lig müsabakalarının heyecanı başlıyor. İskenderun’da gerçekleştirilecek olan ve Türkiye genelinde 8 takımın katılacağı müsabakalarda, ilimizi İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü temsil edecek. İskenderun Yüzme İhtisas Kulübünün ilk müsabakası Cumartesi saat 13.00’te Galatasaray takımı ile olacak.

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü baş antrenörü Murat Kaptanoğlu; “Kuruluşumuzun 15’nci yılını yaşayacağımız bu sezonda, geçen yıl yükseldiğimiz U-17 Bayanlar Sutopu 1. Liginde mücadele edecek olmanın gururu ve heyecanı içerisindeyiz. Müsabakaların ilk bölümünün kendi evimizde oynanacak olması bize ayrı bir heyecan katıyor. Hatay tarihinde bir ilk olarak ilimiz Türkiye Sutopu U-17 Bayanlar 1. Liginde takımımız tarafından temsil edilmektedir. 1. Ligde mücadele eden tek ilçe takımı olarak hedefimiz ligde kalıcı olup başarılara imza atmaktır.

Sutopu oldukça mücadeleci ve bir o kadar heyecanlı bir spor dalıdır. Halkımız ücretsiz olarak bu hafta sonu saat 10.00’dan itibaren Kapalı Yüzme Havuzunda ücretsiz olarak bu maçları izleyebilir. İlk maçımızı, Cumartesi günü saat 13.00’te Türkiye’nin en güçlü ekiplerinden Galatasaray ile yapacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp ilimizi layıkıyla temsil edeceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here