Özel Bilim Koleji’nin Sporda da Yıldızı Parlıyor

0
494

spor-voleybol1Özel Bilim Koleji, okul sporlarında Genç Kızlar Voleybol A kategorisinde İskenderun’daki tüm grup müsabakalarını kazanarak il finaline çıktı.

Bilim Koleji kupa hedefi ile yola çıktığı voleybol ve futsal branşlarında İskenderun’un parlayan yıldızı oldu. Özel Bilim Koleji, voleybol branşında il genelinde yürütülen müsabakalarda namaglûp olarak il finaline kalma başarısını gösteren ve finallere katılan bölgedeki tek özel okul oldu. Okulun Kurucu Müdürü Salih Yazgan Bilim Koleji Kız Voleybol takımının göstermiş olduğu başarının çok çalışma, azim, hırs ve disipline bağladı. Yazgan, başta Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Alıcı olmak üzere ve tüm öğrencilerini bu başarılarından dolayı kutladığını belirterek, il finalinde de başarılı bir sonuç alarak bölge şampiyonasına katılmak istediklerini söyledi.

Ayrıca futsal müsabakalarında da şu ana kadar oynadıkları bütün takımları farklı skorlarla kazandıklarını ve hedeflerinin voleybolda olduğu gibi futsalda da il finallerinde bölgemizi temsil etmek olduğunu söyleyen Okul Müdürü Salih  Yazgan; “Sporun bütün güzelliklerini ve sevgi barış ve kardeşlik içinde öğrencilerimizle birlikte yaşamak istiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here