İnan; “Hakemlere Yenildik!”

0
225

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda 7 Mart Kadirli Demirspor’a 1-0 yenilen Arsuz Karaağaçspor 1967 futbol takımı Kulüp Başkanı Nevzat İnan, alınan sonucun kendilerini üzdüğünü fakat takımın ortaya koyduğu oyunun kendilerini memnun ettiğini belirtti.

Karşılaşma sonunda alınan yenilgiyi değerlendiren Kulüp Başkanı İnan; “Çok iyi bir takımız! Karşılaşmanın 19. dakikasında sahada 10 kişi kalmamıza karşın rakibimize 90 dakika boyunca çok az pozisyon verdik. Aslında biz o maçta rakibimize değil, hakeme yenildik. Üstelik hakem, attığımız yüzde yüzlük golü de vermedi.

70 dakika boyunca, deplasmanda 10 kişi ile rakibimizle mücadele etmemize karşın çok baskılı oynadık ve çok pozisyona girdik. Her iki yarıda da üstündük. Takımdan ve oynanan oyundan ben ve diğer yönetici arkadaşlarımız çok umutluyuz. Önümüzdeki haftalarda bu mağlubiyeti telafi edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Her geçen hafta daha da iyi olduklarına da dikkat çeken İnan; “Takıma yeni kazandırılan sporcularımız, çok isabetli olmuş. Nokta transferler yapmışız ve yeni oyuncularımız takım uyumuna da hemen alıştılar” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here