İskenderun Belediyespor Fire Vermeden Zirvede!

0
206

Hatay 1. Amatör Küme U-19 Liginde mücadele eden İskenderun Belediyespor, yoluna firesiz devam ediyor. Turuncu-Mavili ekip İskenderun Belediyespor U-19 takımı, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Tesislerinde yapılan karşılaşmada İskenderun Kayraspor’u 2-1 mağlup ederek 3’te 3 yaptı.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Ömer Yüzer, Mete Şep ile Doğukan Yılmaz’ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Belediyespor’a galibiyet getiren golleri 38. dakikada Ahmet Özbeden ile 78. dakikada Fırat Kaya attı. Ev sahibi İskenderun Kayraspor’un golünü ise 75. dakikada Onur Onaylı kaydetti.

Karşılaşmanın 80. dakikasında İskenderun Belediyesor’dan Emrullah Öztekin ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kalırken B Grubunda mücadele eden İskenderun Belediyespor, 3 karşılaşmada 3 galibiyet elde ederek topladığı 9 puan ile yine zirvede yer aldı.

Kırıkhangücü Affetmiyor

B Grubunun bir diğer temsilcisi Kırıkhangücü ise son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çekti. Kırıkhangücü U-19 takımı, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Tesislerinde yapılan karşılaşmada Payasspor’u 2-0 mağlup etti. Abdullah Semerci, Mehmet Gülle ile Muhammet Solakoğlu’nun düdük çaldığı müsabakada Kırıkhangücü’nün gollerini 9. dakikada Emre Sözal, 90+1. dakikada da Kemal Bider attı. Karşılaşmanın 89. dakikasında Payasspor’dan Emrah Okut, maçın bitiş düdüğünün ardından da Ali Yıldırım ile Çağrı Erdem kırmızı kart gördüler. Kırıkhangücü takımı elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 7 ye çıkarttı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here