İkinci Ligde İlk Yarı Fikstürü Belli Oldu

0
64

Temsilcimiz İskenderunspor, ligin ilk maçında sahasında Balıkesirspor ile karşılaşacak.

TFF 2. Lig’de 2022-2023 sezonu ilk yarı fikstürü belli oldu. Belirlenen fikstüre göre, TFF 2. Lig Kırmızı Grubun ilk haftasında, Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor sahasında Balıkesirspor ile karşılaşacak.

TFF 2. Lig müsabakaları 28 Ağustos’ta oynanacak maçlarla başlayacak ve ilk yarı 18 Aralık’ta sona erecek. İkinci yarı ise 15 Ocak 2023’te başlayacak ve normal sezon, 29 Nisan 2023’te tamamlanmış olacak. Ardından play-off müsabakalarına geçilecek. Ligde 4, 8, 24, 29 ve 33. hafta müsabakaları, hafta içi oynanacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grubun ilk haftasında; Adıyaman FK, 1461 Trabzon’u, Criptoswaps Zonguldak Kömürspor, Fethiyespor’u, Silahtaroğlu Vanspor, Pazarspor’u, İskenderunspor, Balıkesirspor’u, Diyarbekirspor, Uşakspor’u, Karacabey Belediyespor, Bucaspor 1928’i, Etimesgut Belediyespor, Sarıyer’i, GMG Kastamonuspor, Serik Belediyespor’u, Ankara Demirspor, Kırşehir Belediyespor’u, Kocaelispor ise Weecoins Kırklarelispor’u konuk edecek.

Temsilcimiz İskenderunspor, Balıkesir maçının ardından ikinci haftada Pazarspor deplasmanına gidecek, ardından Fethiyespor’u ağırlayacak. Dördüncü haftadaki 1461 Trabzon deplasmanının ardındansa Adıyaman FK’yı içerde konuk edecek. Turuncu-Mavililer, Zonguldak Kömürspor deplasmanı, içerdeki Vanspor maçından sonra sekizinci ve dokuzuncu haftalarda arka arkaya Kırklarelispor ile Diyarbekirspor deplasmanlarına gidecek. Onuncu haftada Karacabey Belediyespor, on birinci haftada Etimesgut Belediyespor deplasmanı ve on ikinci haftada da GMG Kastamonuspor maçına çıkacak olan İskenderunspor, deplasmanda Ankara Demirspor, sahasında Kocaelispor maçının ardından on beşinci hafta Kırşehir belediyespor ile deplasmanda, on altıncı haftada sahasında Serik Belediyespor ile mücadele edecek. On yedinci haftada Sarıyer deplasmanında puan arayacak olan temsilcimiz, Bucaspor 1928 maçının ardından da ligin ilk haftasını Uşakspor deplasmanında bitirecek.

Transfer Çalışmaları da Tam Gaz Devam Ediyor…

İskenderunspor, yeni sezon transfer çalışmalarıyla kadrosunu güçlendirmeye de devam ediyor. Son olarak Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’da forma giyen sol bek oyuncusu Emre Bekir’i 1 yıllığına kiralayan Turuncu Mavili ekip, Bekir’in ardından Pendikspor’da forma giyen stoper Süheyl Çetin ve Galatasaray’da forma giyen orta saha oyuncusu Erkan Süer ile de anlaşma sağladı.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada; Kulübümüz, Galatasaray’da forma giyen orta saha oyuncusu Erkan Süer ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. En son olarak Pendikspor’da forma giyen stoper Süheyl Çetin ile de 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Oyuncularımıza başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here