İkem’de Dünya Su Günü Kutlandı

0
212

ikem-su günüHer yıl 22 Mart’ta kutlanan Dünya Su Günü dolayısıyla Özel İKEM Koleji öğrencileri İlkokul Müdür Yardımcısı Cavide Şahutoğlı, Görsel Sanatlar Öğretmeni Esra Salkın, Almanca Öğretmeni Gözde Karaca, İngilizce Öğretmeni İpek Deveci, Müzik öğretmenleri Hülya Orhan ve Burak Kasapoğlu koordinasyonluğunda ‘Su Hayattır’ adı altında etkinlikler düzenlendi.

İKEM Kolejinde okulun çeşitli bölümlerinde suyun insanlar için önemine dikkat çekilirken, israf edilmemesi yönünde halkın ve öğrencilerin bilinçlendirilmesinin amaçlandığı vurgulandı. Etkinliğe İKEM Koleji İlkokul 2. ve 3. sınıf öğrencileri katıldı. Okul bahçesinde ellerinde suyu simgeleyen pankartlar açarak Workshop Ebru Sanatı, su şarkıları, suyu simgeleyen beyaz t-shirtler, su damlacıklarını temsilen dilek balonlarını havaya uçurdular.

İlkokul Müdür Yardımcısı Cavide Şahutoğlu, 1992 yılında Birleşmiş Milletler tarafından 22 Mart Dünya Su Günü ilan edildiğini belirterek bu kapsamda Türkiye’de de konuyla ilgili çeşitli konferanslar ve etkinlikler düzenlendiğini kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here