İKEM’de Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

0
113

kadınlar-ikemİKEM Koleji Yönetim Kurulu, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü öğretmen ve personeliyle okulun konferans salonunda bir araya gelerek kutladı. İKEM Koleji Konferans Salonunda Ömür Öcal ve İKEM Koleji Müdiresi Emine Çirkin tarafından günün anlamını belirten konuşmalar yapıldı.

Konuşmalar çerçevesinde, Dünya Kadınlar Gününün her yıl 8 Mart’ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış ulusal bir gün olduğuna vurgu yapıldı. İnsan Hakları temelinde, kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik ve sosyal başarılarının kutlanmasının amaçlandığını, bu sebepten dolayı İKEM Koleji Öğretmenleri ve çalışanlarının konferans salonunda bir araya gelindiği kaydedildi.

Günün anlamını belirten konuşmaların ardından İKEM öğretmenlerine çiçekler verilirken, tüm öğretmenler, sınıf öğretmeni Neslihan Akcan solistliğinde sahne alarak hep bir ağızdan “Değmez Ağlama Hayat” ve “Huysuz ve Tatlı Kadın” şarkılarını söylediler. Etkinlik 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde “Geçmişten Günümüze Kadınlar” slayt gösterisiyle tamamlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here