“Emekleyen Belen’i Koşturmak İçin Projelerimiz Hazır”

0
111

akp belen1Ak Parti Belen Belediye Başkan Adayı Adnan Vurucu Projelerinden Bazılarını Açıkladı;

Yerel seçim çalışmalarını Belen’de aralıksız bir şekilde sürdüren, Ak Parti Belen Belediye Başkan Adayı Adnan Vurucu, geçtiğimiz hafta sonu 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle bir basın toplantısı düzenleyerek, tüm kadınların gününü kutladı.

‘Bugün, analarımıza ve bacılarımıza ayırdığımız gündür’ diyen Ak Parti Belen Belediye Başkan Adayı Vurucu, basın mensupları ve partili bayanlarla kahvaltıda bir araya geldi. Buradan tüm kadınların gününü kutlayan Vurucu; “Aslında bir gün değil, 365 gün başımızın tacı olan bize destek veren kadınlarımızın günüdür” diye konuştu.

akp belen2

Seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler de veren Ak Partili Vurucu; “30 Mart günü, Belen’i yönetecek kişinin seçileceği gündür. Bu noktada bizler de Belen ilçemizi yönetmeye talip olduk. Emekleyen Belen’i koşturmak için projelerimiz hazır. Hiçbir projemiz hayali değil, hepsi de Belen halkının menfaatine ve ihtiyacına yöneliktir” diye konuştu.

Açıklamalarında projelerinden bazılarını da sayan Vurucu; “Su, kanalizasyon ve altyapı hizmetleri yapacağız. Uzun yıllar çöp toplama sıkıntısı yaşan ilçemizin çöp sıkıntısını gidereceğiz. İlçemize Devlet Hastanesi kazandıracağız. Bu konuda Sağlık Bakanlığı ile gerekli görüşmeler yapıldı, yer tahsisi konusunda da girişimlerde bulunuldu. Hiçbir mahallemizde bulunmayan parklar ve spor alanları yapacağız. Yaya alt ve üst geçitleri, kapalı pazar yerlerinin yanı sıra ilçemize yüksek okul ve fakülteler getirteceğiz” dedi.

Ak Parti Belen Belediye Başkan Adayı Adnan Vurucu, yapılan konuşmaların ardından toplantıya katılan tüm bayanlara karanfil dağıtırken, toplu olarak fotoğraflar da çekildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here