İkem Koleji’nin Kızları Başarıya Doymuyor

0
263

ikem-koleji-25Özel İKEM Koleji, okul sporlarında Genç A Basketbol Kızlar Kategorisinde Antakya’da oynadığı yarıfinal mücadelesinde rakibi Hüseyin Özbuğday Anadolu Lisesi’ni 53-35 yenerek Hatay finallerine yükseldi. Böylece İKEM Kulübü, genç ve yıldız kızlar kategorisinin ardından okul genç A kızlar kategorisiyle toplamda üç ayrı alanda Hatay finallerine yükselen okul kulübü takımı olma unvanını da aldı.

İkem Kolejinin kızları, 28 Aralık Çarşamba günü (bugün) Antakya’da Defne Koleji ile oynanacak olan final karşılaşmasında Bölge Şampiyonluğu için ter dökecek.

ikem-koleji-26

Hedeflerinin Bölge şampiyonluğuna gitmenin yanı sıra Hatay’ı en iyi şekilde temsil edebilmek olduğunu da söyleyen Antrenör Hamit Duman; “Özverili çalışmalarımız ile bölgede örnek bir takım haline gelmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bugüne kadar iyi geldik, inşallah bugünden sonra da bu böyle gider. Tur atladıkça daha ciddi ve daha dişli rakipler ile karşılaşıyoruz. Yapılan karşılaşmalarda son ana kadar kıyasıya mücadeleler ile unutulmaz galibiyetler ve hatta mağlubiyetler alınabiliyor. Bu sezon başında yola çıkarken hedeflerimiz hep büyük oldu. Bu hedeflere ulaşmak için var gücümüzle savaşacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here