İDÇspor’da Altyapı Seçmeleri 17 Haziran’da Başlayacak!

0
126

idçspor seçme1Kentimizi Spor Toto 2. Liginde temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, altyapısında geleceğin futbolcularını yetiştirip Türk futboluna kazandırmak adına futbolcu seçmeleri gerçekleştiriyor. Yöremizdeki genç futbolcuların da dört gözle beklediği seçmeler 17 Haziran’da başlayacak.

Türk futboluna, bölgemizden yeni ve yetenekli sporcular katmak, gelecek vaat eden futbolcuların elinden tutup, olması gerektiği yere getirmek amacı içerisinde olduklarını söyleyen İDÇspor Genel Koordinatörü Bekir Yardımcı ve Antrenör Bedi Cabbas, bu anlamda altyapı seçmelerinin bu yılda yapılacağını söylediler.

Kendine güvenen genç futbolcuları seçmelere davet eden Antrenör Bedi Cabbas; “17-27 Haziran tarihleri arasında İskenderun 5 Temmuz stadı ve yan sahada gerçekleştireceğimiz futbolcu seçmelerine, kendine güvenen ve yeteneği olan 1998, 1999, 2000 ve 2001 yaş doğumlu olan bütün sporcuları bekliyoruz” dedi.

Kulüp yönetiminin altyapıya verdiği öneme dikkat çeken Genel Koordinatör Yardımcı ise; “Altyapıda bulunan yetenekli sporcularımızı, öncelikli hedef olarak A takımımıza ardından da Türk futboluna kazandırmak için, yoğun çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bu konuda her türlü desteklerini bizden esirgemeyen başta Kulüp Başkanımız Sayın Cengiz Gül ve yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here