Hatay Halkı PTT 1. Ligine Layıktır!

0
67

hatayspor taraftar10Bordo-Beyazlılar En az 20 Otobüsle Konya’ya Çıkarma Yapacak…

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Hatayspor’un play-off’ta finale çıkmasının sevinç ve mutluluğunu tüm Hataylılar gibi takımlarına iyi ve kötü günde hep sahip çıkan Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu da yaşıyor. Taraftar Derneği, her şeyin en güzelini hak eden Hatay halkının PTT 1. Ligine layık olduğunu belirtti. Bordo-Beyazlı ekip yarın Konya’da Fethiyespor ile final maçına çıkacak.

Play-Off karşılaşmalarında rakiplerini tek-tek eleyerek finale çıkan Hatayspor’u canı gönülden kutlayan çıkan Dernek yönetimi, final maçında tam bir birliktelik yaşanacağına dikkat çekerek şu açıklamalarda bulundu;

“Başarıdan dolayı başta Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor Başkanı Hikmet Çinçin, Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ve teknik heyet ile tüm futbolcu kardeşlerimizi canı gönülden kutluyoruz. Yarın Konya’da Fethiyespor’la oynanacak final maçında Hatayspor’u desteklemek için destek kampanyamız devam ediyor. Taraftarlar Derneği yönetimi olarak yaptığımız görüşmeler sonucu şimdilik 20 otobüs tahsis ettirebildik. Bizlere otobüs konusunda destek veren ve yardımcı olan herkese teşekkür ederiz. Adalet Bakanımız Sadullah Ergin 5, Antakya Belediye Başkanımız Lütfü Savaş 5, Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetimi 3, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ATB Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, Hatay Milletvekilleri Âdem Yeşildal, Hasan Akgöl, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı İDÇspor Başkanı Cengiz Gül, HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz, Güngör Şirketler YK Başkanı Ali Güngör, İşadamlarımızdan Necmi Asfuroğlu, Jan Baram, Şıh Safa Aksoy, Süleyman Arslan, Ali Kazar, Narlıca Belediye Başkanı Mehmet Çil, Altınkaya Belediye Başkanı Mustafa Kaves, K.Dalyan Belediye Başkanı Fuat Altınel, Ayakkabıcı İmalat Esnafı 1’er otobüs temin etmiş, ayrıca Rasim Ray, Serdar Güven, Ahmet Şeniz Melek takımıza maddi destek vermişlerdir. Hatayspor taraftarları adına herkese teşekkürü borç biliriz. Bir çağrımızda şehrimizde bulunan otobüs firmalarınadır. Taraftarların Konya’ya gidiş dönüşü için birer otobüs desteği vererek, kampanyamıza katılın!

Araçlar yarın sabah saat 08.30’da Taraftarlar Derneği binası önünden Konya’ya hareket edilecektir. Haydi, Hatayspor taraftarı, şimdi birlik ve dayanışma zamanıdır, Hatayspor’a destek günüdür. Bekle bizi PTT 1. Lig, Hatayspor geliyor!”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here