İDÇspor U-19 Takımı Adanaspor’u Geçemedi!

0
239

idçspor u19-5U-19 Ligi Türkiye Şampiyonasında yer alan İskenderun Demir Çelikspor U-19 takımı, yükseldiği 2. etapta final maçında karşılaştığı Adanaspor’a 2-1 yenilerek şampiyonaya veda etti.

Türkiye Futbol Federasyonun düzenlediği ve Türkiye genelinden 124 takımın katıldığı U-19 Ligi Türkiye Şampiyonasında yer alan İskenderun Demir Çelikspor U-19 takımı, yükseldiği 2. etapta final maçında karşılaştığı Adanaspor’a, berabere biten normal süre sonunda oynanan uzatmalarda 2-1 mağlup oldu ve şampiyonadan elendi.

Şampiyonanın Elazığ Grubunda yer alan temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, 2. etap maçlarında çok iyi bir performans ortaya koydu. Grup maçlarında önce Diyarbakır Yolspor’u ardından da Siirtspor’u mağlup eden İskenderun Demir Çelikspor, finalde ise Adanaspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın normal süresi 1-1 tamamlanırken, mücadelede 15’er dakikalık uzatmalara geçildi. İskenderun Demir Çelikspor U-19 takımı karşılaşmanın 110. dakikasında kalesinde gördüğü golle, rakibine 2-1 yenildi ve Türkiye Şampiyonasına veda etti.

U-19 Ligi Türkiye Şampiyonasında, İDÇspor’lu gençlerin başarılı bir performans ortaya koyması teknik heyeti sevindirirken, Kırmızı-Lacivertli Kulüp Başkanı Cengiz Gül’de, elde edilen bu başarıdan dolayı Genel Koordinatör Bekir Yardımcı ve Takım Antrenörü Bedi Cabbas’ı arayarak tebrik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here