İDÇspor, Pazar’dan 1 Puanla Döndü

0
60

idçspor12Stat: Pazar İlçe Stadı

Hakemler: Nuri Karahançer**, Mustafa Savranlar**, Mustafa Arıöz**

Pazarspor: Onur**, Adem** (Dk. 81 Burak*), Ercan* (Dk. 58 Nezir**), Ömer**, Nuh**, Uğur* (Dk. 67 Şükrü*), Mehmet*, Mikail*, Cabir*, Umut*, Devrimcan*

İskenderun: Gökhan***, Onur**, Mehmet**, Halil**, Mustafa**, Hamza**, Salih** (Dk. 83 Fatih*), Edim Demir* (Dk 86 Mustafa*), Doğan*, Arda*, Deniz* (Dk 80 Serdar*)

Sarı Kartlar: 14. dak. Edim Demir, 90+2. dak. Fatih (İDÇspor)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, Pazarspor ile golsüz berabere kalarak, Rize deplasmanından bir puanla döndü. Pazar İlçe Stadyumunda oynanan maçta her iki takım da girdiği gol pozisyonlarını cömertçe harcayınca maçta başladığı gibi golsüz sona erdi.

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kırmızı-Lacivertli ekip İDÇspor, kendisinden üç sıra yukarıda bulunan Pazarspor karşısında aldığı bir puanla yetinmek zorunda kaldı. Her iki takımında maçın genelinde kontrollü oynadığı müsabakadan gol çıkmazken, puanlar paylaşıldı. Maça ev sahibi Pazarspor hızlı başladı. 2. dakikada Umut’un kullandığı serbest vuruşta Cabir’in kafa şutunu Kaleci Gökhan direk dibinde yakaladı. İlerleyen dakikalar orta saha mücadelesinde geçerken, takımlar soyunma odasına da eşitlikle girdi. Maçın 81. dakikasında Nezir’in ortasına Mikail’in kafa şutu yine kalecide kaldı ve müsabaka golsüz sona erdi.

İDÇspor, oynadığı 24 maçta topladığı 22 puanla 16. sırada bulunurken rakip Pazarspor ise oynadığı 24 maçta topladığı 27 puanla 13. sırada yer aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here