İDÇspor, Denizli Belediyespor’a 1 Puan Kaptırdı

0
65

idçspor sezon (22)Stat: 5 Temmuz

Hakemler: Emre Altun***, Muhammer Uçar***, Hüseyin Otyakmaz***

İskenderun Demir Çelikspor: Ceyhun***, Onur***, Halil İbrahim**, Mustafa Soytaş**(78. Samet*), Hamza**, Mert**, Doğan**(Dk.66 Oğuzhan*), Eren** (46. dak. Mustafa Serkan**), Ömür***, İbrahim Eren**, Deniz**

Denizli Belediyespor: Ali***, Ömer***, Süleyman**, Kadir** (Dk.68 Gökhan*), Samet**(Dk.54 Şahin**), Uğur**, İbrahim**, Yunus**, Mikail** (85. dak. İbrahim Kongur*), Çağrı**, Selçuk**

Sarı Kartlar:  Dk. 71 Mustafa Soytaş, Dk. 81 Halil İbrahim (İskenderun Demir Çelikspor), Dk.74 Yunus Emre (Denizli Belediyespor)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden İskenderun Demir Çelikspor, dün evinde Denizli Belediyespor’u konuk etti. Başladığı gibi golsüz biten karşılaşma sonunda her iki takımda 1 puana razı oldu.

İskenderun 5 Temmuz stadından dün oynanan İskenderun Demir Çelikspor ile Denizli Belediyespor karşılaşmasını Orta Hakem Emre Altun yönetti. Karşılaşmada ilk etkiliği atağı konuk ekip maçın 19. dakikasında Kadir ile buldu. Samet’in attığı uzun pası önüne alan Kadir ceza alanı içerisine girmeden vurdu, kaleci Ceyhun yatarak golü önledi. Bu atağın hemen ardından gelişen İskenderun Demir Çelikspor atağında, sol kanattan kullandığı serbest atışta Doğan’ın ortasında topu iyi takip eden Eren, kafayı vurdu kaleci Ali, topu son anda kontrol etti. Gelişen karşılıklı ataklarda gol olmayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda daha kontrollü ve ne istediğini bile bir görüntü ortaya koyan İskenderun Demir Çelikspor, rakip kaleye ne kadar yüklendiyse de aradığı galibiyet golünü bulamayınca sahadan 0-0’lık sonuçla berabere ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here