İDÇspor, Altay Maçına Telafi İçin Çıkacak

0
84

Bir hafta önce aldığı galibiyetle zirveye iyice yaklaşan İskenderun Demir Çelikspor, Tokatspor mağlubiyetinin ardından 6. sıraya kadar geriledi. Bu düşüş camiada üzüntü yarattı. Kırmızı-Lacivertliler bu hafta sonu oynanacak olan Altay maçını kazanarak yeniden yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

Bir türlü istikrarlı bir görüntü çizemeyen İDÇspor Tokat’ta aldığı şanssız mağlubiyetin ardından Altay maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Önceki hafta aldığı 2-0’lık Kızılcahamam galibiyetinin ardından rahat bir nefes alan, ancak galibiyet serisini bir türlü yakalayamayan İDÇspor, Tokatspor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve bu puan kaybıyla da 6. sıraya gerileyerek liderlik yarışından biraz uzaklaştı.

Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, Tokatspor mağlubiyeti üzüldüklerini belirterek; “Taraftarımız kadar bizi de üzen bu maçın ardından hedefimizden az da olsa uzaklaştığımızın farkındayız. Bu maçın ardından hız kesmeden Altay maçı için hazırlıklara başladık. İnanıyorum ki Altay’ı kendi evimizde yenerek bu şanssız gidişe bir dur diyecek ve galibiyet serimize bir daha başlayacağız” dedi.

İDÇspor bu sezon aldığı 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 22 puanda ve 6. sırada bulunuyor. Altayspor bu sezon aldığı 3 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 16 puanda ve 12. sırada bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here