İçeride ve Dışarıda Puan Avındayız!

0
98

spor haberleri5Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimiz Körfez İskenderunspor, Payasspor, Erzin Belediyespor, Kırıkhanspor ve Hatayspor’un bu hafta sonu yapacakları maçların programı belli oldu. Bu programa göre, Körfez İskenderunspor ile Payasspor, rakiplerini sahalarında ağırlarken, Erzin Belediyespor, Kırıkhanspor ile Hatayspor deplasmanda puan mücadelesi yapacaklar.

Amigolardan Taraftarlara Destek Çağrısı

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, Pazar günü saat 13.00’te 5 Temmuz Stadında TKİ Tavşanlı Linyitspor’u konuk edecek. Son haftalarda üst üste aldığı beraberliklerle göze çarpan Turuncu-Mavili ekip, galibiyet hasretine son vermek için sahasında oynayacağı bu karşılaşmadan mutlak suretle galip çıkmak istiyor. Galibiyet parolası ile maça hazırlanan Körfez İskenderunspor’un Teknik Direktörü Ender Traş; “Arık özellikle iç sahada puan kaybına tahammülümüz yok. Taraftarımızın da desteği ile şeytanın bacağını kırıp 3 puana ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Körfez İskenderunspor’un sahasında oynayacağı Tavşanlı Linyitspor karşılaşması öncesinde Kızıl Körfez Taraftar Grubu liderleri Amigo Nihat ile Amigo Metin, taraftarlara destek çağrısında bulundu. Nihat ile Metin, tüm İskenderunlu sporseverleri Pazar günü saat 13.00’te 5 Temmuz Stadında buluşmaya çağırdı.

Hatayspor ise bu hafta sonu İstanbul deplasmanında karşılaşacağı Sarıyer maçına umutlu gidiyor. Teknik Direktörlüğe Bayram Toysal’ın getirilmesinin ardından son 6 maçta 5 beraberlik, 1 galibiyet alarak puanını 21’e çıkaran Bordo-Beyazlı ekip, Sarıyer maçından da puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Maçın hazırlıklarını Toysal idaresinde tamamlayan temsilcimiz Hatayspor, Cumartesi günü (bugün) uçakla İstanbul’a gidecek.

Spor Toto 3. Lig’deki diğer temsilcilerimizden Payasspor ise haftayı sahasında geçirecek. Derincespor A.Ş. ile oynayacak olan Payas ekibi, bu maçtan galip çıkarak kötü gidişe dur demek istiyor. Erzin Belediyespor ise Silivrispor deplasmanında puan arayacak. İlimizin en istikrarlı ekibi olarak göze çarpan Erzin temsilcisi yine galibiyet kovalayacak. Kırıkhanspor da Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında olacak. Sarı-Lacivertlilerin hedefi kente puanla dönmek. Haftanın programı şöyle olacak: è

Körfez İskenderunspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor

6 Mart 2016 Pazar Saat: 13.00

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Yavuz Çetin, Özcan Çiçek, Muhammed Yıldız

Payasspor-Derincespor A.Ş.

6 Mart 2016 Pazar Saat: 13.00

Payas İlçe Stadı

Cihan Ataş, Gürcan Çalışkan, Ufuk Altunbaş

Silivrispor-Erzin Belediyespor

6 Mart 2016 Pazar Saat: 13.30

Silivri Stadı

Halil Sayın, Serkan Çinar, Kerem Yükünç

B.Ş.B. Erzurumspor-Kırıkhanspor

6 Mart 2016 Pazar Saat: 13.00

Kazım Karabekir Stadı

Selim Özen, Mehmet Ali Akkor, Hakan Yoldaş

Sarıyer-Hatayspor

6 Mart 2016 Pazar Saat: 13.30

Yusuf Ziya Öniş Stadı

Alper Çetin, Rahman Kalyoncu, Birtan Yavuz

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here