Muhasebeciler Odasından Başkan Dingil’e Ziyaret

0
111

bld-muhasebeciler1Muhasebeciler haftası münasebetiyle bir dizi ziyaretlerde bulunan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaattin Özbülbül ve yönetimi, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i de makamında ziyaret etti.

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası nedeniyle, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte BAşkan Seyfi Dingil’i ziyaret eden İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, İskenderun’un bir ayrıcalığı olduğunu vurgulayarak; “Çünkü ilk defa ilçe düzeyinde oda kuruluşunu biz gerçekleştirdik. İyi ki İskenderun var. Diğer meslek grupları ilçelerde sadece temsilcilik düzeyindeler. Devletimizin mali yapısına destek çıkıyoruz, katma değer sağlıyoruz. Sizinde çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Karayolları ve Ziraat Bahçesi arsalarının tapusunu gittiniz Ankara’dan aldınız getirdiniz. Yüreğinize sağlık, sizinle gurur duyuyorum. Gurur duymamak elde değil. Şehrimizin yarınları için önemli hizmetler yapıyorsunuz” dedi.

bld-muhasebeciler2

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Başarılı çalışmalarından dolayı İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Sizler büyük bir ailenin fertlerisiniz. İskenderun’umuz da yakışan bu. Bir ilçede oda statüsünde hizmet ediliyor olması sevindirici bir durum. Her zaman sizlerin hizmetinde olduğumu bilmenizi isterim. Gönlüm her daim sizlerledir. Şahsınızda tüm meslek örgüt mensuplarınıza sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Bu itibarla da haftanızı canı yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here