İbrahim Güler; “Yükümüz Ağır, Hedefimiz Kutlu ve Büyüktür”

0
207

Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler; “Yükümüz Ağır, Hedefimiz Kutlu ve Büyüktür”

Ahmet Atıç’ın 2017 yılı Kasım ayında Ak Parti İl Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından geçtiğimiz gün genel merkez tarafından İl Başkanlığına atanan İbrahim Güler, il binasında partililerle bir araya geldi. Ak Parti Hatay Milletvekilleri Fevzi Şanverdi ve Adem Yeşildal’ın da hazır bulunduğu toplantıya çok sayıda partili katıldı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ile diğer belediye başkanları da toplantıya katılım gösterdi.

Tebliğ edilen görevi iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağını söyleyen Güler, kendisinden önce görev yapan tüm il başkanları ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek; “İşimiz vaktimizden çok daha fazla. Yükümüz ağır, hedefimiz kutlu ve büyüktür. Çizgimiz Ak Parti’dir. Kırımızı çizgimiz ise Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu çizgide duran herkes bizim başımızın tacı olacaktır. Tek yumruk, ortak akıl ve istişare ile 5 milletvekilimizle, belediye başkanlarımızla, tüm teşkilatlarımızla Hatay’da tutmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül kalmayana kadar durmak, duraksamak bize haramdır. Ak Parti milletin partisidir. Ak Parti Türkiye’nin partisidir” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin bir küresel saldırı ile karşı karşıya olduğunu ve her zamankinden daha fazla sorumluluk taşımak zorunda olduklarını bildiklerini ifade eden Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler; “Ak Parti davasının milletin ta kendisi olduğuna 15 Temmuz gecesi tekrar şahit ve şahadet ettik. Sorumluluğumuzun en büyük kodu, 15 Temmuz bilincini diri ve dirayetli tutmaktır. FETÖ hainleri ile mücadeleden geri kalmadan devam edeceğiz ve unutmayacağız.

Biz 15 Temmuz’u unutmayacağız. Ne o hainlerin yaptıklarını unutacağız ne de o hain darbeye direnen kahramanları unutacağız ve bunun hesabını her zaman yapacağız” diye konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here