Hürriyet Mahallesinde İki Metruk Bina Yıkıldı

0
132

bina yıkım1İskenderun Belediyesi ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk yerlerin yıkımına devam ediyor. Bu kapsamda Hürriyet Mahallesinde iki metruk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, her gün bölge taramaları ve vatandaş şikâyetlerini değerlendirerek, yasal zemin çerçevesinde metruk yapıların tespitini gerçekleştirdiklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İlçe genelinde görselliğe ve huzura büyük önem veriyoruz. Art niyetli insanların barınağı haline gelen bu yapıları sosyal bir sorunun mekânı olmaktan kurtarıyoruz.

bina yıkım2

Hürriyet Mahallesinde tehlike saçan iki yapıyı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yıkarak, hem çarpık yapılaşmanın önüne geçiyor hem de görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyoruz.

Çevreye her zaman büyük önem veriyoruz. Bu anlamda ilçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem vatandaşımız rahat nefes alıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Vatandaşımızın huzurunu ön planda tutuyoruz. Bu alanlarda yeni yaşam alanları oluşturup vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here