Milletvekili Serkan Topal; “Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız”

0
70

serkan topal (21)Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal, referandumda ‘Hayır’ın neden önemli olduğunu kapı kapı gezerek anlatmaya devam ediyor.

Anayasa Değişikliği teklifinin Meclisten geçmesinin ardından iki haftalık bir tatil süresi başlarken, Milletvekilleri de seçim yörelerine dönerek referandum çalışmalarını sıklaştırdılar. Meclise verilen aranın başladığı günden itibaren çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Hatay Milletvekili Serkan Topal, referandumda ‘Hayır’ın neden bu kadar önemli olduğunu kapı kapı gezerek anlatmaya devam ediyor.

serkan topal (22)

Dün de Payas ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren CHP’li Vekil Serkan Topal, ilk olarak partisinin Payas İlçe Başkanlığında yöneticiler ve partililer ile bir araya geldi. Toplantı sonrasında, sırasıyla, Payas Şoförler ve Otomobilciler Derneği Şehir içi Halk Minibüsleri Kooperatifi, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, Kahramanmaraşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerini ve Payas Organize Sanayi’yi ziyaret eden Milletvekili Topal; “Payas’ta gerçekleştirdiğimiz temaslarda son olarak Payas esnafımızın halini sormak için kapılarını çaldık. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el, sorulmadık hatır bırakmayacağız ve HAYIR’ı güçlendireceğiz. Rejimi değiştirmek isteyenlere asla izin vermeyeceğiz” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here