Emniyet Ekipleri 685 gr Toz Esrar Ele Geçirdi

0
106

esrar operasyonu1İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliği açısında yürüttüğü çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda, hırsızlık olayları şüphelilerinin yakalanmalarına yönelik olarak Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan uygulamalarda durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada, daralı ağırlığı 685 gr. olan preslenmiş toz esrar maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan S.Y. ve Y.A. isimli şahıslar yakalanarak adli mercilere sevk edilirken, Y.A. isimli şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilirken, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmaların, aynı kararlılıkla ve hassasiyetle devam edeceği bildirildi.

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit de, ilçemizde genel asayişin sağlanması, kamu düzeninin korunması, suç ve suçlularla mücadele konularında yürütülen çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğine dikkat çekerek, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha huzurlu ve güvenli bir geleceğe sahip olması için hassasiyet gösterdiklerini dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here