Homend Antakya Hazırlıklarını Sürdürüyor

0
165

homend antakya6Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL)’nde ilimizi temsil eden Homend Antakya Belediyesi, bir yandan yeni sezona hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da takım kadrosunu güçlendiriyor. Homend, forvet pozisyonu için Deniz Çolakoğlu’nun transferini gerçekleştirdi.

Deniz Çolakoğlu’nun transferini açıklayan Genel Menajer Mesut Yılmaz, 2013-2014 sezonun birkaç gün önce belirlenen fikstürü ile ilgili olarak da “Fikstürden memnunuz. Takım olarak basketbol severlere seyir zevki yüksek basketbol izlettirmek istiyoruz. Bunun için de hem transfer çalışmalarımız hem de yeni sezon hazırlıklarınız aralıksız bir şekilde sürüyor” dedi.

Türkiye Kupası Grupları da Belli Oldu

19 Ekim’de başlaması planlanan yeni sezonun ilk haftasında Canik Belediye ile deplasmanda oynayacak olan Homend Antakya Belediye, Spor Toto Türkiye Kupası Elemelerine de katılacak. Eleme turu gruplarında (B) grubuna düşen temsilcimiz Homend’in rakipleri; Tarsus Belediye, Adana Botaş ve Orduspor oldu. 11-13 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan eleme maçlarında temsilcimizin de yer aldığı (B) grubu maçları Bolu’da oynayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here