Hindistanlı İş Adamları İTSO’da Bölgeye Yapacakları Yatırımı Görüştü

0
634

itso-hintli1Hindistanlı iş adamları bölgede gelişen demir-çelik sektörünü incelemek üzere geldikleri İskenderun’da Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini de ziyaret ettiler. İTSO Başkanı Levent Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu tarafından karşılanan Hindistanlı iş adamları bölgedeki ekonomik gelişmeler hakkında İTSO yönetimi ile fikir alışverişinde bulundular.

Hindistan Ferro Alyaj üreticisi ve ortakları Mr. Naresh Rawat, Mr. Tushar Rawat Türkiye’deki ortakları Özgen Ergin ve Fırat Ergin ile birlikte İTSO’yu ziyaret ettiler.  Ziyarette gelişen demir-çelik sektöründe Hindistan-Türkiye ortaklığında yatırım yapacak olan Özgen Ergin (ÖZFA) bölgenin gelişiminde pay sahibi olmak istediklerini söyledi.

itso-hintli2

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek; “Türkiye’nin demir-çelik ihtiyacının önemli bir bölümü bizim bölgemizden karşılanmaktadır. Yut içi ve yurt dışına demir-çelik ihracatları her geçen gün artmakta, yatırımcı yer bulmakta güçlü çekmektedir. Sizlerin de bölgeye yapacağınız yatırımlarda İTSO olarak elimizden gelen desteği verebilir ve sizlere oda olarak yardımcı olabiliriz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here