Hem Avrupa Hem de Türkiye Şampiyonluğu!

0
100

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımının hedefleri hakkında konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Avrupa’da finali hedeflediklerini, Türkiye’de ise Şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Sadece basketbolda değil, diğer branşlarda da profesyonel takımlar ile çalıştıklarının altını çizen Başkan Savaş; “Kadın basketbol takımımızla bu sene Avrupa’da finali Türkiye’de de şampiyonluğu hedefliyoruz. Geçen sene Cumhurbaşkanlığı kupasını aldık. Bu sene de her zamanki gibi başarı elde etmek istiyoruz. Kadromuzu hem genç hem de kaliteli isimlerle kurduk. Biz bu sene hem futbolda hem de basketbolda şampiyonluğu yeğledik. İnşallah Avrupa’da da Türkiye’de de hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum.

Şu anda Türkiye’de kadın basketbolunda seyirci kapasitesi açısından Kayseri birinci Hatay’da ikinci durumdadır. Bu da bizim için onur verici. Buradaki seyircilerimize şampiyonluk ve kupalar yakışır. Biz de bunun için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here