Başkan Yavuz’dan Kırıkhanspor Kampına Ziyaret

0
546

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Kırıkhanspor, ikinci devre maçları öncesinde Antalya Manavgat Side Sense Otelindeki kamp çalışmaları devam ediyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere Teknik Direktör Hakan Çimen nezaretinde günde çift idman yaparak sezonun ikinci yarısına hazırlanan Kırıkhanspor’lu futbolcuların ziyaretçileri de eksik olmuyor.

Kırıkhanspor İçin Göğsümüzü Siper Ettik

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İl Genel Meclis Üyesi Hacı Hikmet Kaya ile bölgemizin sevilen iş adamlarından Hüseyin Çağlar, Kırıkhanspor’un Antalya Manavgat Side Sense Otelindeki kampını ziyaret ederek, kafileye moral verdiler.

Kırıkhanspor Teknik Direktörü Hakan Çimen, yardımcıları ve futbolcularla bir araya gelen ve uzun süre sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Sizlerin sorunlarınızı dinlemek ve yüz yüze görüşmek için geldik. Sıkıntılarınızı en yakın zamanda çözmek için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Biz Kırıkhanspor’umuz için göğsümüzü siper ettik. Etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Kırıkhanspor, Düzcespor ile Berabere Kaldı

Öte yandan, Kırıkhanspor ile 1. Grupta zirveye oynayan takımlardan grup ikincisi Düzcespor, ikinci yarı öncesinde Manavgat’a özel karşılaşmada karşı karşıya geldiler. Antalya Bölgesi hakemlerinden Yasin Duman, Meriç Özcan ile Ali Yılmaz hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma 1-1’lik skorla sonuçlandı.

Düzcespor’un golünü 9. dakikada Serhat Bostan, Kırıkhanspor’un golünü ise 45. dakikada Mustafa Acar attı. Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor’un ileri uç adamları ikinci yarıda ellerine geçirdikleri gollük pozisyonları cömertçe harcayınca teknik direktör Hakan Çimen’i adata çileden çıkarttılar.

Üç Hazırlık Karşılaşması Daha Yapacaklar

Kırıkhanspor, 8. Ocak’ta Yomraspor, 11 Ocak’ta Orhangazispor, 14 Ocak’ta da Kocaeli Birlikspor ile birer hazırlık karşılaşması daha yapacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here