Hedef; Play-Off Yolunda Arnavutköy Galibiyeti!

0
18

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden takımımız İskenderunspor, gerçekleştirdiği antrenmanlarla bu hafta sonu Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Arnavutköy Belediyespor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Ender Traş önderliğinde çalışmalarını sürdüren Turuncu-Mavililer, İstanbul deplasmanından galibiyetle dönerek son haftalarda elde ettiği başarılara bir yenisini eklemek istiyor. Stat konusunda sorununu bir türlü çözemeyen temsilcimiz, buna rağmen son beş maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alarak play-off yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İskenderunspor, son beş hafta içerisinde yaptığı mücadelelerde Uşakspor’u 4-1, Belediye Derincespor’u da 1-0 yenerek 6 puanı hanesine yazdırdı. Temsilcimiz, 24. hafta mücadelesinde ise şampiyonluk mücadelesi veren ekiplerden Amed Sportif Faaliyetler’e 3-2 yenildi. Daha sonra Karaman deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Turuncu-Mavililer, geçtiğimiz hafta sonu da Isparta 32 Spor’u da 2-1 mağlup ederek son beş haftalık periyotta; 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alarak başarılı bir performans gösterdi. 42 puana ulaşan temsilcimiz klasmanda 6’ıncı sırada bulunuyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta, geçtiğimiz hafta sonu liderliğe 53 puanı bulunan Amed Sportif Faaliyetler yükseldi. Haftayı BAY olarak geçiren Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü de 52 puanda kaldı ve liderliği kaptırarak ikinciliğe geriledi.

49 puanı bulunan GMG Kastamonuspor üçüncü, 48 puanlı Anagold 24 Erzincanspor ise dördüncü sırada bulunuyorlar. 43 puanda kalan Isparta 32 Spor beşinci, İskenderunspor da 42 puanla Isparta ekibinin hemen arkasında altıncı sırada yer alıyor. Yine 42 puanlı Menemen Futbol Kulübü de yedinci sırada takibini sürdürüyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here