Zeynep & Deniz Şahutoğlu Spor Tesisleri MD Tennis Academy Sektöre İddialı Girdi

0
190

Zeynep & Deniz Şahutoğlu Spor Tesisleri MD Tennis Academy’nin tanıtımı, gerçekleştirilen basın toplantısı ile yapıldı. Yaşanan 6 Şubat kıyametinde hayatlarını kaybeden, yelken ve tenis gibi pek çok spor dalında büyük başarılara imza atmış olan Zeynep ve Deniz’in isminin verildiği akademinin tanıtım toplantısına; Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İşletme Sahibi Milli Takım Antrenörü Mehmet Doğan, akademi hocaları ve basın mensupları katılım gösterdi.

Üç dönüm üzerine kurulmuş olan, içerisinde bir kapalı iki açık tensi kortu, bir fitness ve bir plates salonu ile tenis shop bulunan tesisle ilgili bilgiler aktaran İşletme Sahibi Mehmet Doğan; “Zeynep & Deniz Şahutoğlu isimli tesisimizin, depremde vefat eden başarılı iki sporcumuzun ismini taşıması bizleri onurlandırdı. İsimleri ile yaşasınlar. Depremde vefat eden tüm canlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.

Başarılı Sporcular Yetiştirmeyi İstiyoruz

Yaklaşık 3 dönüm üzerine kurulu olan tesisimizde bir kapalı ve iki açık kortumuz, plates salonumuz, fitness salonumuz, tenis shop’umuz, kafeteryamız bulunmakta. İskenderun ve Arsuz ilçelerimize ortak uzaklıkta kurduğumuz tesisimizin spor camiasına, tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Başarılı sporcular yetiştirmeyi istiyoruz.

Deprem sonrası, çok zor şartlarda açmış olduğumuz bu tesisimizi belirli bir noktaya getirebilmek için tüm ekibimizle birlikte elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu süreçte bizleri maddi-manevi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca deprem sürecinde yalnız kalan sporcularımızı göndermiş olduğumuz iller de kapılarını bize açan spor kulüplerine de sizin aracılığınıza teşekkür ediyorum.

Daha önce milli takıma gönderdiğimiz sporcularımız da vardı. Deprem sonrası bölgenin biraz daha ayağa kalkması için bizler bu tesisi açma kararı aldık. Tenise inanılmaz bir ilgi var, çok başarılı çocuklarımız var” diye konuştu.

Burada, Milli Takımlara Sporcular Yetişeceği İnancındayım

Daha sonra söz alan Zeynep ve Deniz’in babaları Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu da; “Mehmet kardeşimin, ülkemizin ihtiyaç duyduğu, spor alanında kaliteli, nitelikli bir eğitim vermek üzere açmış oldukları tesise Deniz ve Zeynep’in isimlerinin verilmiş olması beni onurlandırdı. Zeynep ve Deniz gerçekten hem eğitimde hem sporda çok nitelikli, başarılı çocuklardı. Özellikle Yelken Sporunda ikisi de Türkiye Şampiyonlukları olan, milli takım kampına davet edilmiş olan çocuklardı.

Onların sadece bedenleri aramızdan ayrıldı, ruhları, sevgileri, isimleri her zaman yüreğimizde yaşayacak. Bu akademinin de onların isimleri altında faaliyet göstermesi gurur verici. Onlar gibi pırıl-pırıl gençlerimizin, nitelikli bir spor dalı olan teniste eğitim görecek olmaları, buradan yine onlar gibi milli takımda oynayabilecek kapasiteye sahip olabilecek başarılı öğrencilerin yetişecek olması inancını taşıyorum.

Öncelikli Amaç Gençlerimizi Spora Yönlendirmek

Bu akademinin gerçekten kurulma felsefesi ve gayesi itibariyle ticari bir zihniyetten ziyade gençlerimizin ihtiyacı olan fikren ve bedenen sağlıklı bir ilgi alanı olan spora yönlendirilmeleri, bu alana ilgiyi arttırmaları, dikkati çekmeleri açısından son derece önemli. Ümit ediyorum ki bu tesislerde çok nitelikli çocuklarımız, başarılı sporcularımız yetişecektir. İskenderun’umuzu, Arsuz’umuzu, bölgemizi ülke genelinde temsil etme noktasında iyi başarılar sergilerler.

Bu süreçte emeği olan Mehmet Doğan kardeşime, çok başarılı eğitimcilerimize, spor hocalarımıza, bu sürece katkı sağlayan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından tesisin tüm salonları tek-tek gezdirilerek basın mensuplarına tanıtıldı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here