Hayati ve Nur Sonsuz Kadar Birlikteliğe ‘Evet’ Dedi

0
460

hayati-nur1Kemal Sonay Oğlunu Evlendirdi!

İskenderun Belediyesinin CHP’li Meclis üyesi Kemal Sonay ve Gamze Sonay’ın oğulları Hayati Sonay ile Yusuf ve Hatice Yılmaz’ın güzel kızları Nur Yılmaz, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Kentimizde Sonay Net adı altında medya iletişim hizmeti veren Hayati Sonay, Nur Yılmaz’la hayatını birleştirdi. Geçtiğimiz Cuma günü Yelken Kulübünde yapılan düğünle, birlikte bir ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ diyen genç çifte kalabalık bir davetli heyeti de şahitlik yaptı.

hayati-nur2

Hayati ve Nur’un bu en özel gününe, CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Aziz Yazar ile İskenderun Belediye Meclis üyeleri de katılırken, genç çiftin nikâhlarını Başkan Civelek kıydı.

hayati-nur3

Gerçekleşen Nikâh Merasiminin ardından davetlilerle birlikte gece boyunca eğlenen Hayati ve Nur çifti düğün sonuna kadar pistten inmedi.

Bizler de İskenderun Gazetesi olarak Hayati ve Nur çiftine bir ömür boyu mutluluklar temenni ederken, Sonay ve Yılmaz ailelerini de tebrik ediyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here