Bakan Müezzinoğlu; “Hedefimiz Millete Hizmet Etmek”

0
82

bakan-iskenderunİlimizde geçtiğimiz hafta sonu bir dizi etkinliklere katılan Sağlık Bakanı Mehmet Muezzinoğlu, yaklaşan yerel seçimlerde partililerine uyarılarda bulundu. İskenderun İlçe binasına gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Bakan Muezzinoğlu, siyasetin merkezine milleti almaları konusuna vurgu yaparken; “Ülke yönetiminde herkes belli kademelerde yer bulamayabilir, ama gönlümüzde yeriniz her zaman vardır” dedi.

 Sağlık Bakanı Muezzinoğlu, İskenderun ilçe yönetimine gerçekleştirdiği ziyarette, partililerine seslenerek, yaklaşan yerel seçimler konusunda önemli uyarılarda bulundu. Bakan Muezzinoğlu; “Ak Parti çatısı altında siyaset yapan, partinin hangi kademesinde olursa olsun Ak Partiliyim diyen tüm mesai arkadaşlarım, 14 Ağustos 2001 tarihinde iki temel söylemimiz olmuştu. Biri partimizin milletin partisi olduğu cümlesidir. Bu partiyi kurarken, Türk milletine tanıtırken, milletin partisi olduğumuzu, milletin ortak aklının partisi olduğumuzu, 75 milyonun hayalleri ve umutları önünde yürüme, onlar ile birlikte siyaset yaptığımızı, yapacağımızı söylemiştik. Amacımız, siyaset çalışmasının merkezine milleti almak ve onlara hizmet etmekti.

İkincisi de ülkenin yarınlarının oluşmasında hırsıza ve çalana yer yok cümlesiydi. Ülke yönetiminin belli kademelerinde herkes yer bulamayabilir. Ama gönlümüzde yeriniz her zaman vardır. Biz partiyi milletimize güvenerek kurduk. Yolculuğu da millet ile yapıyoruz. Milletten kopmamak gibi bir misyonumuz var. Onları temsilden vazgeçmedik. Biz milletin partisiyiz. Millet için siyaset yapmalıyız” diye konuştu.

İskenderun’u Sağlık Alanında Öncü Yapacağız!

İskenderun’un, Türkiye’nin ekonomi alanında önemli bir dinamiği olduğunu da söyleyen Bakan Muezzinoğlu; “Gerek demir çelik gerekse liman ile İskenderun ülke ekonomisinin dinamiğini oluşturmaktadır. Ülke ekonomisine de katkısı ortadadır. Ülkenin dinamiği olan ilçenin sağlık alanında da öncü olması sorumluluğumuzdur. Bunun içinde gerekli girişimlerde bulunacağız. Bu bölgeye yakışacak, hizmet üretecek çözümler üretmeye çalışacağız” diyerek, bu konuda duyarlı davranacaklarının altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here