Hatayspor’da Nefesler Tutuldu!

0
89

hatayspor15Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu üçüncü sırada tamamlayan ilimiz temsilcisi Hatayspor, PTT 1. Lige çıkmak için play-off mücadelesinde yarın karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Takım olarak galibiyete kilitlenen Hatayspor, ilk maçı galip tamamlayıp rövanşı için iyi bir averaj elde etmek istiyor.

Gurunda ligi dördüncü sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor ile play-off’ta eşleşen temsilcimiz Hatayspor, iki ayaklı eleme maçlarının ilkini yarın saat 16.30’da Malatya’da oynanacak. Bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Hataysporlu futbolcular, bu maçta iyi bir skor elde etmek için sahaya çıkıyor.

Takım olarak bu karşılaşmaya hazır olduklarını dile getiren Teknik Direktör Ahmet Taşyürek; “Yeni Malatyaspor karşısında iyi bir skor elde edip, bu maçın rövanşında avantajlı bir şekilde evimizde rakibimiz karşısına çıkmak istiyoruz. Bu konuda tüm Hataylı sporseverlerin desteğine ihtiyacımız var. Onların bize vereceği manevi destek ile Yeni Malatyaspor’u hem kendi evinde hem de bizim evimizde yenip, hedefimize giden bu yolda önemli bir engeli aşmış olacağız” dedi.

Temsilcimiz Hatayspor yarınki karşılaşmanın rövanşını ise 20 Mayıs Salı günü saat 16.30’da Antakya Atatürk Stadyumunda oynayacak.

Hatayspor ile Yeni Malatyaspor’un ligde yaptığı karşılaşmalara bakıldığında, ligin 13. haftasında temsilcimiz Hatayspor, evinde konuk ettiği Yeni Malatyaspor’u 3-0’lık skorla devirirken, 30. haftada oynanan ikinci maçta ise temsilcimiz deplasmdan rakibine 1-0 yenildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here