Palmiye’de Hemşireler Günü Kutlaması

0
819

palmiye hastanesi1Özel Palmiye Hastanesi hemşireleri, hemşireler gününde anıt alanına giderek, Ata’nın manevi huzuruna çelenk bıraktılar. Özel Palmiye Hastanesi başhemşiresi ve yardımcıları tarafından anıt alanına bırakılan çelenk ve yapılan saygı duruşu sonrasında son yıllarda hemşirelik mesleğine verilen değer konusunda bir açıklama yapıldı.

Sadece Özel Palmiye Hastanesi hemşireleri tarafından konulan çelenk dikkatlerden kaçmazken, sağlık hizmetinin her aşamasında yer alan hemşireler, yaşanan bu tablo karşısında; “Biz hemşirelere ne kadar değer verildiğini bu olumsuz manzara bize göstermiştir” dediler.

Başhekimden Karanfilli Kutlama

Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu da, bünyesinde çalışan hemşirelerine karanfiller vererek günlerini kutladı.

Sağlık hizmetinin bir ekip işi olduğunu, bu ekibin içinde hemşirelerin çok önemli görevler üstlendiklerini, büyük özverilerle mesleklerini icra ettiklerini söyleyen Başhekim Şahutoğlu, hemşirelik mesleğinin zorlu bir eğitim sürecinden sonra icra edilmeye başladığını, hastaların tedavilerini uygulamak dışında, sevgi, şefkat ve ilgi noktasında büyük bir erdemle çalıştıklarını ifade etti. Şahutoğlu, bu anlamlı günde toplumun en hassas alanlarından biri olan sağlık sektöründe görevlerini büyük zorluklar ve fedakârlıklarla ifa eden tüm hemşirelerin gününü kutladı.

Özel Palmiye Hastanesi hemşirelerine bir kutlama da Özel İskenderun Bilim Koleji Anadolu Sağlık Meslek Lisesi & Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinden geldi. Öğretmen ve öğrenciler, Palmiye Hastanesini ziyaret ederek, karanfillerle hemşirelerin gününü kutladılar. Özel palmiye hastanesi başhemşiresi ve yardımcıları, öğrencilere kendilerini unutmadıkları için teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here