İskenderun Gençlerbirliği Gala Gecesine Ünlü Yağacak

0
55

gençlerbirliği3İskenderun Gençlerbirliği Spor Kulübünün 1. kuruluş yılı gala gecesi 31 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak. Sanat, müzik ve spor dünyasının ünlü isimlerinin katılacağı gala gecesi için hazırlıklar da devam ediyor.

Kulüp Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, organizasyonun İskenderun’un tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirterek; “Marka şehir olmak zorundayız. Bunun için şehirde güçlü bir lobi oluşması gerekiyor. Başka şehirlerde sağlanan lobiciliği de artık yapmanın gerektiğine inanıyorum. Bu şehri seven insanların böylesine bir gecede bir arada olması yarınlarımıza ışık tutacaktır. Bizler futbolcu fabrikası kuracağız. Bu şehirde potansiyel var. Kendi tesisimizi kendimiz yapacağız. İskenderun için futbol anlamında güzel yarınlar olacak. Bu anlamda kentin popülaritesini arttırmak üzere gecemize şampiyonlar liginin unutulmaz sunucusu Sabri Ugan ile diğer futbol yıldızları da katılacak” dedi.

Cankan müzik grubundan Malik Ayhan ile Türk sinemasında birçok film ve dizi projesinde (İkinci Bahar, Parmaklıklar Ardında, Hayat Türküsü, Canım Kocacığım, Eyvah Babam) yer alan klip yönetmeni Uğur Akünlü de geceye renk katacak isimler arasında.

Ayrıca İskenderunlu ünlü isimlerde geceye katılacak. 48. Altın portakal ödülünü alan genç senarist, yönetmen Emre Kavuk ile sanatçılar Bahar Türkkan, Yılmaz Mengüş, Habip Habibi, Sezgin Çengel gibi isimlerde gala gecesinde sahne alacaklar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here