Hatayspor, Süper Lige Erzurum’da Hazırlanıyor!

0
79

Sezon öncesi hazırlık kampını, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde sürdüren ilimizin Süper Lig temsilcisi Hatayspor, dünde günü çift idmanla tamamladı. Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın önderliğinde gerçekleşen çalışmalar oldukça neşeli geçti.

4 Ağustos’ta başlayan ve 19 Ağustos’a kadar sürecek olan kamp ile ilgili bilgiler veren Hatayspor Sportif Direktörü Fatih Kavlak, Süper Lig’de kalıcı olmak istediklerini kaydetti.

Süper Ligin yeni takımı olarak Erzurum’da kampa girdiklerini kaydeden Kavlak; “53 yıl sonra Hatayspor olarak Süper Lig’e çıkmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu tabi ki güzel bir duygu! Hatay Türkiye’nin önemli şehirlerinden birisidir. Hatay, birlikte yaşanacak şehirlerin arasındadır. Tabi ki Süper Lig’de olmak ayrı bir gurur! Bizde Süper Lig’de kalıcı olmayı hedefliyoruz” dedi.

Kadro planlaması hakkında de bilgiler veren Kavlak; “Birçok bölgeye transfer yapmayı planlıyoruz. Güçlü kadro kurmayı planladık çünkü Süper Lig’de kalmak çok değerli. Kadroyu da buna göre planlayıp kurmaya çalışıyoruz. Önemli olan önce kalıcı olmak sonra da bir hedef belirlemek düşüncesi içindeyiz” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here