Hatayspor, Malatya’da Avantaj Arıyor!

0
80

hatayspor16PTT 1. Lige çıkma mücadelesi verecek olan ilimiz temsilcisi Hatayspor, bugün play-off maçının ilk karşılaşmasında Yeni Malatyaspor ile Malatya’da karşı karşıya gelecek. Saat 16.30’da başlayacak olan karşılaşma için maç saatini bekleyen Hatayspor’lu futbolcular, zorlu deplasmandan iyi bir avantaj ile dönmek istiyor.

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Hataypor, PTT 1. Lige çıkmak için oynayacağı play-off karşılaşmalarının ilkinde Yeni Malatya karşısına bugün çıkıyor. İki ayaklı eleme usulü ile gerçekleştirilecek olan karşılaşma için söz futbolcularda diyen Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek; “Burada iyi bir avantaj sağlamak istiyoruz. Elde edeceğimiz iyi skor ile rakibimizi evimizde yapacağımız karşılaşma ile rakibimiz saf dışı bırakmak istiyoruz” dedi.

İkinci Maç Seyircisiz Oynanacak!

Bu arada Yeni Malatyaspor ile ilk maçını Malatya’da oynayacak olan Bordo-Beyazlı temsilcimiz Hatayspor, 20 Mayıs günü de bu karşılaşmanın rövanşında Antakya Atatürk stadında rakibi ile bir kez daha karşı karşıya gelecek. Ancak Giresunspor maçında çıkan saha olayları nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Hatayspor, evinde oynayacağı Yeni Malatyaspor maçına 12 adamından yoksun olarak çıkacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here