Hatayspor, Karşıyaka’dan Net Bir Galibiyetle Döndü

0
160

hatayspor (16)Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Hatayspor, Karşıyaka’yı deplasmanda 3-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Teknik Direktörlüğe İlhan Palut’un getirilmesi ile farklı bir kimliğe bürünen Bordo-Beyazlılar, üst üste ikinci maçını da kazanarak puanını 36’ya çıkardı ve Karşıyaka’yı yakalayarak sıralamada dördüncü sıraya kadar yükseldi.

İlk yarıda her iki takım da ele geçirilen fırsatları iyi değerlendiremezken, soyunma odasına golsüz beraberlikle gidildi. İkinci yarıya iyi başlayan Bordo-Beyazlılar, 50. dakikada Caner ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. 56. dakikada gelişen Hatayspor atağında Mithat Yaşar topu bir kez daha Karşıyaka filelerine göndererek Bordo-Beyazlıları 2-0 öne geçirdi. Son dakikada gelişen Hatayspor atağında ise bu kez sahne alan Ömer Yıldız, Karşıyaka filelerine bir kez daha havalandırdı ve farkı üçe çıkardı.

Bu önemli maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanan Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, puanını 36’ya çıkararak sıralamada averajla dördüncü sıraya yerleşti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here